Szün(et)telen vizsgaszünet

Az év végi sátoros ünnepek elteltével azon sopánkodtam, hogy idén is az lesz, mint tavaly volt: 24/7-es unalomfolyam másfél hónapon keresztül. Tévedtem. De most  (is) óriásit…

Egy-két vizsga, és kész: egy hónapnyi unalom következik. Pontosabban csak úgy tűnt. De nem így lett: a mostani vizsgaszünetem alatt mintha egy picit többször láttam volna a főiskolát, mint eredetileg szándékoztam. De nem volt rossz… Egy picit az ilyen jellegű dolgaimmal is kellett foglalkozni, mert hiányzott… A főiskolai tévézés mellett még három projekt fut(ott) egymás mellett, párhuzamosan. Ez viszont már egy picit megterhelő (volt). Úgy éreztem, megint közelednek a határaim, de az is lehet, hogy azért, mert a szervezőképességem egy kissé megrogyott. (Ennek volt betudható az is, hogy egyetlen bejegyzés sem látott napvilágot a naplóban…)

A dunaújvárosi Arany János Általános Iskola diákjaival a saját, Egy perc és nyersz műsoruk felvétele előtt, a főiskola stúdiójában... (Fotó: Baranyi Ágnes; Köszönet az ottlévő DUFtv-seknek még egyszer!)

A dunaújvárosi Arany János Általános Iskola diákjaival a saját, Egy perc és nyersz műsoruk felvétele előtt, a főiskola stúdiójában… (Fotó: Baranyi Ágnes; Köszönet az ottlévő DUFtv-seknek még egyszer!)

...felvétele alatt, a vezérlőben. (Fotó: Baranyi Ágnes)

…felvétele alatt, a vezérlőben. (Fotó: Baranyi Ágnes)

Mindegy, vége lett. Mármint a szünetnek. Újra visszaállt egy másfajta rendszer: hétfő reggeltől szerda estig ugyanaz a feszített tempó, mint téli szünetben, csütörtöktől pedig egy picit lejjebb lehet venni a fordulatszámból. Talán. De azért a projektek még futnak…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s